Er du klar for å ta den digitale markedsføringen et stort hakk videre?

Kurs i digital markedsføring og netthandel

Fauske Næringsforum har fått med to kapasiteter som kan hjelpe deg med din digitale markedsføring og utvikling av netthandel flere hakk. Dette er et kvalitetskurs som går over tre samlinger, med oppfølging mellom samlingene. 

Kurset passer for både små og store bedrifter/organisasjoner som ønsker å bli mer synlig, samt for å øke salget. Kurset vil være nyttig for ulike bransjer og for deg som ønsker å ta bedriften til et nytt nivå.

Det legges opp til både digitalt og fysisk fremmøte på kurset. Påmeldingen er digital. Påmeldingsfrist er søndag 14. mars.

Marte Klouman driver Netthandelskolen, der hun hjelper store og små bedrifter å lykkes på nett. Marte er en av de mest erfarne innen netthandel i Norge og har solide resultater å vise til, både for virksomhetene hun har hjulpet, og ikke minst fra sin lange karriere som e-handelssjef (blant annet hos XXL). Marte sitter i juryen for Netthandelsprisene, og er en av to programledere i podcasten «Suksess med netthandel».

Som kurs- og foredragsholder er Marte kjent for stort engasjement, energi og humør. Hun byr på seg selv og er ikke redd for å dele nedturer så vel som oppturer, for å inspirere OG gi praktisk nytteverdi.

Audun Krarup Jonassen er lokal Fauske-mann og har startet og bygd opp bedriften Perfect Line AS som blant annet driver nettstedet www.klestrykk.no og nettbutikken www.ektebajas.no.

Koronaen rammet også klestrykking- og profileringsbransjen svært hardt. Det presset Audun til å legge om bedriften totalt, og hele fokuset flyttet seg over til digital markedsføring for å få ansatte tilbake i jobb etter permitteringer. Dette resulterte i en vekst langt større enn hva Audun trodde var mulig. Og på svært kort tid har bedriften blitt Nord-Norges største klestrykkeri. Audun vil dele fra det spesielle korona-året 2020, og avsløre noen hemmeligheter på hva som ble gjort før og under den store veksten, og visjoner for fremtiden.

Det legges også opp til oppfølging mellom samlingene i en lukket Facebookgruppe hvor også Marte er tilgjengelig for spørsmål.

Som deltaker vil du få alt av undervisningsmateriell digitalt i etterkant av hver samling.

Introduksjonskurset er åpen for alle som ønsker å delta.

Selve kurset med Marte Kloumann er kun for medlemmer  i FNF.

Del 1 – introduksjonskurs tirsdag 2. mars kl. 09.00-12.00 (både digitalt og fysisk)

Del 2 første kurs 23. mars 09.00-12.00. Andre kurs er fordypning i ønsket tema – torsdag 15. april kl.- 09.00-12.00