Benedikte flyttet fra Bodø til Fauske og har nå tatt over som ny eier for Salten Synssenter AS på Fauske

Ved Salten Synssenter AS har det vært et eierskifte og Bodøjenta Benedikte Nikolaisen på 31 år, har tatt over stafettpinnen som både eier og daglig leder. Benedikte flyttet til Fauske i 2016 sammen med samboeren som er fra Fauske. I de første årene pendlet hun til Bodø og jobbet der, men fikk etter hvert jobb i 50% stilling ved Salten Synssenter høsten 2019. Benedikte og samboeren har også en liten gutt som ble født i 2017.

Benedikte har jobbet med mye forskjellig, alt fra å jobbe innen helse, innenfor psykiatrifeltet, og innenfor salgsyrket.

Fra hun startet i jobben på Synssenteret har hun trivdes kjempegodt fra dag en sammen med gode kolleger. Det er jo også et pluss at hun faktisk trives med å bo på Fauske.

Når tidligere eiere, Siw Lisbeth I. Stien og Asbjørn Lorentzen, la ut bedriften for salg og spurte om Benedikte var interessert i å kjøpe denne, var ikke veien kort til en endelig avgjørelse, for en slik mulighet dukker ikke opp så mange ganger. Asbjørn går av med pensjon, mens Siw fortsetter som optiker og blir med på veien videre.

NK Holdning så dagens lys, og kjøpet av Salten Synssenter AS ble et faktum med Benedikte i rollen som daglig leder. Benedikte ser fem til hvordan det første året blir både som bedriftseier og som daglig leder, og hun gleder seg til fortsettelsen.

Vi ønsker Benedikte masse lykke til i rollen som som ny daglig leder, og vi ser frem til å samarbeide og samhandle videre med Salten Synssenter som et av våre mange spennende medlemmer.

www.saltensynssenter.no