Seria AS nytt medlem i Fauske Næringsforum

Seria AS er både reklamebyrå og webutviklingsbedrift, som leverer markedsførings- og webutviklingstjenester lokalt, regionalt og nasjonalt.

En rekke ulike medlemmer i flere kommuner

Seria har allerede flere kunder med virksomhet i Indre Salten. Bla. a. Fauna KF, Visit Saltdal med ny kartløsning, Rognan Hotell, Valnesfjord idrettslag, Valnesfjord.no, Siso Energi, Opplæringskontoret for energifag, Termotrans, Sulitjelma fjell-landsby og Vev-Al-Plast AS. Seria er også i gang med nye nettsider for Fauske handelspark. Salten Regionråd er allerede kunde med alle sine nettsider. Kulturveien.no med kartløsning er et annet spennende prosjekt, som omfatter Bodø, Beiarn og Saltdal.

Seria er mer enn et reklamebyrå.
I snart 20 år har Seria hjulpet over 300 små og store bedrifter over hele landet til å takle teknologi og lykkes med sine satsninger med digital markedsføring, enten det er en ny nettside, markedsføring eller profilering. Med store kunder som DNB nyheter og DNB lærepenger, Nordlandsmuseene,

Salten Bilruterselskapene og hundrevis av små, mellomstore og store bedrifter er godt ivaretatt i Seria.

Som de selv sier, «Det som skiller oss fra andre leverandører er vår brede bransjeerfaring fra arbeid med alt fra akvakultur, skole, event-produksjon, til reiseliv og kulturmarkedet. Våre ansatte har bred erfaring, som fagspesialister, som eiere og ledere for egne bedrifter og vi kjenner til næringslivets utfordringer. Vi har alt fra romfartsingeniør og dataingeniør til siviløkonomer,- så vel som grafiske designere og markedsførere. Vi er alltid klare til å hjelpe våre kunder med å lykkes. Vi inviterer næringsliv og medlemmer i Fauske næringsforum med en stående invitasjon til et uforpliktende møte og veiledning med oss«.

Nils Misvær, som daglig leder og medeier i Seria AS, har lang fartstid på Fauske og indre Salten ved i over 15 år å ha drevet NæringsAkademiet i Salten.

Han har samarbeidet med det meste av Fauskes private næringsliv og offentlig virksomhet.

Nils Misvær ser fram til fornyet samarbeid med medlemsbedriftene våre, og inviterer næringslivet til å ta kontakt for en lønnsom samtale.

Les mer: