TUSEN TAKK FOR DUGNADSINNSATSEN FOR Å FÅ OPP VINTERLYSENE

På Fauske har vi på nytt igjen sett dugnadsånden på sitt beste når mennesker bruker av sin egen fritid til å glede andre, igjen lyser vinterlysene så  fint i gata.

Alt av arbeid som er gjort i forbindelse med vinterlysene, er gjort på dugnad – fra planlegging, til gjennomføring og opprydding. Det er ikke få arbeidstimer som er lagt ned i prosjektet.

Tusen takk til InVia ved Johan Christian som påtok seg ansvaret med skiltplanen og sørget for at vi fikk godkjent å stenge E6 til den store dugnadsjobben, (Ronny Borge var også påkoblet), i tillegg sørget Johan Christian og Eivind fra InVia for at alle skilt var satt opp en grytidlig søndag morgen.

Takk til Frank Zahl og ansatte ved enhet VVA som sørget for å finne frem,  legge ut/ta inn skiltene vi hadde behov for. 

Takk til alle dere som var med og skiftet lyslenkene fra Indre Salten Energi; Per, Gisela, Kjell Åge, Leif Kyrre, Hugo, Cecilie og Geir Arne. Tusen takk til Fauske Rør som stilte med Tommy og Baard, og tusen takk til Sten fra Nico – på tross av færre som deltok i år, er det lys i flere trær – helt utrolig 😊

Tusen takk for lån av lift til Byggmakker, Proffteknikk, Nico, Multiservice og Haaland.

Tusen takk til politiet som passet trafikken ved Mike Sørbø og Pål Michelsen, det var en kald og hustrig fornøyelse, men dere stod stand by og sørget for god trafikkflyt.

Tusen takk til de som sørget for maten til oss alle, Ann Mari ved Amfi, Monika ved Din Frisør, Dyveke Abrahamsen ved Enter, Erna Josefsen og Turid Willumsen som frivillige, uten mat i magen hadde det blitt trasig for arbeidsfolket.

Vi hadde aldri klart å gjøre jobben uten dugnadsinnsatsen fra dere alle.

Å bistå inn i en slik dugnad er på mange måter å gjøre noe som er større enn hva vi som enkeltpersoner ville fått til alene. Dette viser at når vi bare forener kreftene våre – da får vi til det meste.

Vi er målløs og imponert over velvilligheten og dugnadsinnsatsen til alle som bistod 😊

Fauske Næringsforum sitt motto i denne sammenheng er svært treffende «En og en er vi god, men best er vi SAMMEN».