Meny
Fornøyde ansatte
Ansatte hos Fauske Rør AS

Fauske Rør AS - "Din rørlegger og baderomsbygger i Salten"

15.12.2022
Fauske Rør AS sitt medlemskap i Fauske Næringsforum

Vi har over flere år vært medlemmer i Næringsforumet av største grunn for å delta aktivt i et voksende næringsmiljø i Indre Salten.
 
Bård Lyng Olsen sier det så treffende; «Er vi en bedrift i utvikling ser jeg det som svært relevant å høste erfaringer og samarbeid gjennom andre bedrifter som både driver med håndverk, men også de som driver med næring i andre segmenter»

Av erfaring og generell nysgjerrighet kan det ofte være litt å hente på å invitere seg på en morgenkaffe hos et annet firma eller tørre by litt på seg selv når det er snakk om erfaringer på godt å vondt. Og et godt eksempel i denne sammenheng er innlegget på et av frokostmøtene tilbake i 2017 hvor daglig leder Frode Thomassen fortalte om snuoperasjonen til Bodø Glimt da en snudde alle steiner, og bygde organisasjonen for nye mål. Ingenting er bedre enn å se tilbake på at de faktisk lyktes.
 
De siste års utfordringer rundt Covid 19 og full stans for oss til å komme inn til kunden for å levere våre tjenester, her var vi fullstendig tvunget til å tenke nytt og innhente ny kunnskap om hvordan opprettholde god drift under særskilt vanskelige forhold. Her vil jeg berømme næringsforumet positivt som var på hugget med å sende ut informasjon om muligheter for å søke ulike støtteordninger.
   
Bård avslutter med følgende;
Det er sunt å være nysgjerrig og søke info om hvor mine muligheter for å utvikle bedriften ligger. Og å delta i et felleskap og stille opp for å styrke mitt, og andre sitt potensiale for å nå disse målene vil for meg være et must.
 
facebook

Send inn medlemsnyhet

Send inn nyheter og informasjon fra din bedrift!

Siste nytt