Meny
slalombakken i Valnesfjord
Gode forhold i bakken

Nytt medlem - Slalombakken i Valnesfjord v/Norsk Bobil og Caravanclub Avd. Salten

28.03.2023
Visste du at I Østerkløft i Valnesfjord finnes en slalombakke som har vært i drift i over 30 år, og som er åpen for alle som ønsker det? 
Her kan alle som vil, nyte et alpint eventyr for store og små med over 800 med snørike nypreparerte løyper og frikjøring i skog og fjell hver eneste helg

Vi har gleden av å annonsere vårt nye medlem i FNF, Slalombakken I Valnesfjord hjertelig velkommen. 

Bakken drives og organiseres av Norsk Bobil og CaravanClub Avd Salten og er en bakke som er åpen for alle som ønsker å benytte seg denne. Vinterforholdene i Valnesfjord er helt unikt. Her trenger man ikke kunstig produksjon av snø, da naturlig snøproduksjon er utrolig god gjennom vinteren. Bakken er dugnadsdrevet og holder åpent hver eneste helg fra 1. januar til etter påske.
 
  • Alle som ønsker kan følge slalombakken på Facebook for både åpningstider, tilbud og arrangementer. I vinterferie og påske, er det utvidede åpningstider midt i uken.
  • Bli bedre kjent med vårt nye medlem, og ta gjerne turen opp for å prøve ut bakken. De ønsker seg mer enn gjerne besøk fra næringsliv og befolkning i Fauske og Salten
  • Bakken har tilholdssted rett over Valnesfjord Helsesportsenter i Østerkløft 

Les mer om åpningstider og informasjon om bakken her
facebook

Send inn medlemsnyhet

Send inn nyheter og informasjon fra din bedrift!

Siste nytt